ide BLOG
BURSLULUK SINAVI
ÖN KAYIT

Ege Erim’le Kayıp Şeyler Ülkesi’ne Yolculuk

5. sınıf öğrencilerimiz Türkçe dersi “güz tatili güdümlü okuma çalışmaları” kapsamında, “Sade” ve “Kayıp Şeyler Ülkesinde” kitaplarının yazarı Ege Erim’le buluştu.

“Kayıp Şeyler Ülkesinde” adlı esere ait karakter haritaları çıkaran, zaman ve mekan olarak iki farklı düzlemde ilerleyen romandaki hayal gücü unsurlarını analiz eden öğrenciler, eserin çıkış etkinliği için kendi kayıp eşyalarını bulmak amacıyla tekerlemeler yazdılar. Ayrıca Erim’in “Sade Yaşamak” adlı sitesinde kaleme aldığı denemelerinin bazı bölümlerini de yazarla birlikte yorumladılar.

Erim ilham perileri, cesaret kanatlarını takabilmek, değişim, metin yazarlığı, yeni bir dil öğrenmek, kapsül gardrop oluşturmak ve sade yaşamakla ilgili idelilerden gelen sorulara içtenlikle yanıt verdi.