ide BLOG
ide a
BURSLULUK SINAVI
ÖN KAYIT

Rıfat Batur ile Kitapların Dünyasına Dair Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirdik.

Rıfat Batur ile Kitapların Dünyasına Dair Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirdik.

Neden kitap okuruz? Ne zaman kitap okumalıyız? Boş zaman nedir? Kitap nereden alınır? Kitap nasıl okunur?

İlkokul öğrencilerimiz, "Kitap Doktoru", "Zorbalık", "Dünyayı Paylaşmak" ve "Kayıp Dev" gibi sevilen çocuk kitaplarının yazarı Rıfat Batur ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

"Kitap Doktoru" kitabından yola çıkarak başından geçen bir hikayeyi öğrencilerimizle paylaşan Rıfat Batur, kitapları sevme serüvenini ve kitaplarını nasıl yazdığını anlattı. Aynı zamanda, kitapların dünyamızı nasıl renklendirdiğine ve eğlenceli hale getirdiğine dair mesajlar verdi.

İnteraktif bir şekilde gerçekleşen söyleşi boyunca öğrencilerimiz, Rıfat Batur’un keyifli anlatımıyla hem eğlendiler, hem de kitap okumanın önemi konusunda farkındalık kazandılar.

Ardından, öğrencilerimiz kitaplarını Rıfat Batur’a imzalattılar.

Rıfat Batur ile Kitapların Dünyasına Dair Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirdik. Rıfat Batur ile Kitapların Dünyasına Dair Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirdik. Rıfat Batur ile Kitapların Dünyasına Dair Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirdik. Rıfat Batur ile Kitapların Dünyasına Dair Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirdik. Rıfat Batur ile Kitapların Dünyasına Dair Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirdik.