ide BLOG
BURSLULUK SINAVI
ÖN KAYIT

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ide’de en güzel haliyle kutlandı…

Etkinlikler ve gösterilerle dopdolu geçen bayram programımız 7. Sınıf öğrencimiz Serhatcan Bilgili’nin konuşmasıyla başladı. Ardından 5,6 ve 8. Sınıflarımızın gösterisi ile devam eden programımızda coşkulu anlar yaşadık. Daha sonra, “30 Saniyede İp Atlama”, “Halat Çekme”, “Şut ve Kuka”, “Basketbol Üçlük Atma”, “Çuval Yarışı”, “Çemberden Geçme”, “Balonla Bardak Taşıma” yarışmaları ile eğlendik. Törenin sonlarına doğru 6. Sınıf Öğrencilerimizin Maltepe İsmet Kuralkan İlkokulu için Düzenledikleri Bağış Kermesi gerçekleşti. En son, 19 Mayıs Satranç Turnuvasını kazanan öğrencilerimizin ödül töreni ile törenimizi sonlandırdık.

Gençliğe, geleceğe, aydınlık yarınlara olan inançla… 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı