ide BLOG
BURSLULUK SINAVI
ÖN KAYIT

Anaokulu Öğrencilerimiz Okul Müdürümüz ile Buluştu

Anaokulu öğrencilerimiz Okul Müdürümüz ve Eğitim Direktörümüz Dilek Yakar ile bir araya geldiler.

Öğrencilerimiz bu buluşmada Dilek Hanım’a okul hakkında sorular sordular ve okul müdürü ne iş yapar, okul nasıl yönetilir gibi sorular sorarak Okulu ve Müdürümüzü daha yakından tanımaya çalıştılar.

Dilek Hanım anaokulu öğrencilerimize gelecekte hangi mesleğe sahip olmak istediklerini sorusunu sorarak tartışma ortamı yarattı ve öğrencilerimiz büyük bir heyecanla gelecekte yapmak istedikleri meslekleri anlatarak keyifli bir sohbet ortamı oluşturdular.

Öğrencilerimiz Patili dostumuz Pamuk hakkında merak ettikleri soruları da sormayı ihmal etmediler.