ide BLOG
ide a
BURSLULUK SINAVI
ÖN KAYIT

Ay’da ve Mars’ta Yaşam Nasıl Olurdu?

Ay’da ve Mars’ta Yaşam Nasıl Olurdu?

Son yıllarda bilim insanlarının üzerine düştüğü konuların başında uzay ve evren geliyor. Bu alanda birçok araştırma yapılıyor ve her geçen gün yeni bir bilgiye ulaşmak mümkün. Uzayda yaşam var mı? Yaşam olsa hangi gezegende varlığımızı sürdürebiliriz? gibi aklımızı kurcalayan pek çok soru var. 

Dünya Uzay Haftası kapsamında Fen Bilgisi dersinde Güneş sitemi konusunu işleyen 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz, evdeki atık malzemelerden Ay’da ve Mars’ta bir koloni tasarladılar. Hayal güçlerini de katarak uzayda hayat olsa nasıl bir yaşam alanı olurdu sorusuna cevap aradılar.

Kendi kolonilerini tasarlayan öğrencilerimiz, projelerini bir sunum ile derste arkadaşlarıyla paylaştılar.

Ay’da ve Mars’ta Yaşam Nasıl Olurdu? Ay’da ve Mars’ta Yaşam Nasıl Olurdu? Ay’da ve Mars’ta Yaşam Nasıl Olurdu? Ay’da ve Mars’ta Yaşam Nasıl Olurdu? Ay’da ve Mars’ta Yaşam Nasıl Olurdu? Ay’da ve Mars’ta Yaşam Nasıl Olurdu? Ay’da ve Mars’ta Yaşam Nasıl Olurdu? Ay’da ve Mars’ta Yaşam Nasıl Olurdu? Ay’da ve Mars’ta Yaşam Nasıl Olurdu? Ay’da ve Mars’ta Yaşam Nasıl Olurdu? Ay’da ve Mars’ta Yaşam Nasıl Olurdu? Ay’da ve Mars’ta Yaşam Nasıl Olurdu?