ide BLOG
ide a
BURSLULUK SINAVI
ÖN KAYIT

ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu!

ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu!

ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu!

Getty, Metropolitan Museum ve Rijks museum karantina döneminde sanat takipçileri için evlerinden çıkmadan gerçekleştirebilecekleri bir meydan okuma başlatmıştı. “Sanat eserine bakma, bir sanat eseri ol” mottosuyla başlayan bu çağrı ile takipçilerden kendi arşivlerindeki eserleri birebir taklit etmelerini istedi.

Dünyanın birçok farklı ülkesinde yapılan bu meydan okumanın konusu müze eserlerini birebir taklit etme olarak basitçe açıklanabilir.

ide okulları olarak biz de öğrencilerimiz Merin Deniz Ay, Lina Deniz Ay ve Sofya Papatya Görgülü’nün başlatmış olduğu bu meydan okumaya tüm öğrencilerimizi davet ettik. Davetimize cevap veren öğrencilerimiz de katıldıkları bu meydan okumada oldukça yaratıcı hayranlık uyandıran çalışmalarıyla renklenerek yaratıcı yorumları ile harika işlere imza attılar.

Öğrencilerimiz ekranlardan uzak farklı aktivitelerle motive olarak, yaratıcılıklarını kullanarak eserleri canlandırırken sanatçı ve eserini daha yakından tanıma ve anlama fırsatı buldular.

Bu meydan okumaya katılan tüm öğrencilerimizi ve onları teşvik eden öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu! ide Öğrencileri Sanat Eserlerine Meydan Okudu!