ide BLOG
ide a
BURSLULUK SINAVI
ÖN KAYIT

ide Öğrencilerinden ''Matematik Birleştirir'' Tasarım Yarışmaları

ide Öğrencilerinden ''Matematik Birleştirir'' Tasarım Yarışmaları

ide öğrencileri Pi Günü olarak da bilinen Matematik Gününü kutluyor!

ide'de Pi Günü her yıl olduğu gibi bu yılda çok rekli geçti. Dünya Matematik Günü kutlamaları kapsamında öğrencilerimiz mandala, Pi kolyesi hazırlarken ide’nin mutfağında pişen Pi kurabiyelerini yediler. 

5. ve 6.sınıf öğrencilerimizin katıldığı ‘’Matematik Birleştirir’ temalı yaratıcı poster ve kapı süsleme yarışmaları düzenlediler.

Canva poster yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz;

1. Ada Kocacık   6/A
2. Nejan Dinçer  6/A
3. Asmin Duru    6/B

Kapı Süsleme yarışasında dereceye giren sınıflar;

1. 5/A
2. 5/B
3. 5/C, öğrencilerimizi tebrik ederiz.


ide Öğrencilerinden ''Matematik Birleştirir'' Tasarım Yarışmaları ide Öğrencilerinden ''Matematik Birleştirir'' Tasarım Yarışmaları ide Öğrencilerinden ''Matematik Birleştirir'' Tasarım Yarışmaları ide Öğrencilerinden ''Matematik Birleştirir'' Tasarım Yarışmaları ide Öğrencilerinden ''Matematik Birleştirir'' Tasarım Yarışmaları ide Öğrencilerinden ''Matematik Birleştirir'' Tasarım Yarışmaları ide Öğrencilerinden ''Matematik Birleştirir'' Tasarım Yarışmaları ide Öğrencilerinden ''Matematik Birleştirir'' Tasarım Yarışmaları ide Öğrencilerinden ''Matematik Birleştirir'' Tasarım Yarışmaları ide Öğrencilerinden ''Matematik Birleştirir'' Tasarım Yarışmaları ide Öğrencilerinden ''Matematik Birleştirir'' Tasarım Yarışmaları