ide BLOG
ide a
BURSLULUK SINAVI
ÖN KAYIT

2. sınıf öğrencilerimiz, güdümlü okuma kitaplarından biri olan “Kapadokya Eğlence Diyarında” nın yazarı Lider Hepgenç ile söyleşi yaptılar.

Öğrencilerimiz bu söyleşide, kitabın yazarına soru sorma fırsatı elde ettiler. Böylece kitap hakkında daha fazla bilgi edinme ve okuduklarını pekiştirme şansına eriştiler.
''Kapadokya Eğlence Diyarında'' Kitabının Yazarı Lider Hepgenç ile Söyleşi Düzenledik! ''Kapadokya Eğlence Diyarında'' Kitabının Yazarı Lider Hepgenç ile Söyleşi Düzenledik! ''Kapadokya Eğlence Diyarında'' Kitabının Yazarı Lider Hepgenç ile Söyleşi Düzenledik! ''Kapadokya Eğlence Diyarında'' Kitabının Yazarı Lider Hepgenç ile Söyleşi Düzenledik! ''Kapadokya Eğlence Diyarında'' Kitabının Yazarı Lider Hepgenç ile Söyleşi Düzenledik!