ide BLOG
BURSLULUK SINAVI
ÖN KAYIT

LGS Motivasyon Toplantısı

LGS hazırlıkları kapsamında Ortaokul Müdür Yardımcımız ve Akademik Koordinatörümüz Melih Ertunç 8. Sınıf öğrencilerimizle LGS altyapısı oluşturmak ve kendilerini motive etmek adına, okulumuzun sınav sistemini anlatan bir motivasyon toplantısı düzenledi.

Motivasyon toplantısında Ortaokul Müdür Yardımcımız ve Akademik Koordinatörümüz Melih Ertunç öğrencilerimize sınavda başarılı olabilmenin yollarını, ders çalışırken dikkat etmeleri gerekenleri, motivasyonlarını kaybettiklerinde neler yapabileceklerini ve başarılı olmuş insanların hayat hikayelerinden örnekler anlattı. LGS sınav sistemi hakkında da bilgileri tazeleyerek motivasyon toplantısını sonlandırdı.

Bu yıl LGS sınavına girecek öğrencilerimize başarılar diliyoruz.