ide BLOG
ide a
BURSLULUK SINAVI
ÖN KAYIT

İlkokul ikinci sınıf öğrencilerimiz bu hafta güdümlü okuma kitabı olan ‘’Dut Ağacındaki Hayalet’’ kitabının yazarı Özge Bahar Sunar ile çevrim içi söyleşide bir araya geldiler.

Yazar ‘’Cesaretin kaynağı nedir? Küçük bir çocuk ne kadar büyük bir değişim yaratabilir?’’ sorusu ile kitaptaki cesaret ve düşünmeyi anlatarak öğrencilerimizin hikâye ile ilgili sorularını yanıtladı.

"Dut Ağacındaki Hayalet" kitabının yazarı Özge Bahar Sunar’a bu keyifli söyleşi için çok teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz "Dut Ağacındaki Hayalet" kitabının yazarı Özge Bahar Sunar ile Çevrim İçi Söyleşide Buluştular! Öğrencilerimiz "Dut Ağacındaki Hayalet" kitabının yazarı Özge Bahar Sunar ile Çevrim İçi Söyleşide Buluştular! Öğrencilerimiz "Dut Ağacındaki Hayalet" kitabının yazarı Özge Bahar Sunar ile Çevrim İçi Söyleşide Buluştular! Öğrencilerimiz "Dut Ağacındaki Hayalet" kitabının yazarı Özge Bahar Sunar ile Çevrim İçi Söyleşide Buluştular!