ide BLOG
BURSLULUK SINAVI
ÖN KAYIT

Yüzmede Birincilik ide’nin!

7-13 Ekim tarihlerinde Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Okullar Arası Yüzme Yarışmasında, ide okulları öğrencilerimiz takım olarak 4x50 serbest yarışışında Üsküdar İlçesi birincisi oldular.

Burhan Felek Yüzme Havuzunda gerçekleşen ve 4 sporcu ile katıldığımız yarışmada, öğrencilerimiz aynı zamanda ferdi olarak da çeşitli dereceler aldılar.

Göstermiş oldukları performans için tüm öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

ide okulları Küçük Erkek Yüzme Takımı

Alperen Ege Karaca / ide okulları 5. Sınıf Öğrencisi
100 Metre Serbest 3.lük
50 Metre Kelebek 2.lik
4x50 Serbest Takım Olarak 1.lik

Artun Fenerci / ide okulları 5. Sınıf Öğrencisi
100 Metre Serbest 2.lik
4x50 Metre Serbest Takım Olarak 1.lik

Nuri Batu Başarır / ide okulları 5. Sınıf Öğrencisi
4x50 Metre Takım Olarak 1.lik

Ron Kaan Solmaz / ide okulları 6. Sınıf Öğrencisi
50 Metre Kelebek 3.lük
4x50 Metre Takım Olarak 1.lik

Amatör Spor Haftası Nedir?
Amatör Spor Haftası etkinlikleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenir.

Yüzmede Birincilik ide’nin! Yüzmede Birincilik ide’nin! Yüzmede Birincilik ide’nin! Yüzmede Birincilik ide’nin! Yüzmede Birincilik ide’nin! Yüzmede Birincilik ide’nin!